fbpx
MENU

Madplan uge 19

Store Bededag

Vi har haft en “tung” weekend, så der skal masser af salat på menuen denne uge – men der skal også nydes varme hveder på torsdag :). Jeg glæder mig så meget til min nye kogebog er sat i trykken og til den udkommer. Det bliver så meget lettere, jeg skal kun lave mad og opskrifter fra den ;). Der er også mange opskrifter fra kogebogen på denne ugens madplan, så glæd dig til den udkommer. Tag et kig på mine e-bøger så længe – her.

Søndag: Salatbowl med pulled pork

Vi kommer sent hjem, så vi laver en masse skåle med alle former for grøntsager: agurker, tomater, peberfrugter, gulerødder, majs og nogle salter: spidskål og hjertesalat, så kan vi selv lave os en salatbowl. Dertil laver jeg den helt nemme løsning og tilbereder puller pork fra en kasse fra Tulip. Vi laver nok til madpakker og to dages aftensmad. Jeg ved godt det er den nemme løsning, men så kan vi allesammen glæde os til opskriften på “pulled pork” af svinekæber, som kommer i min kommende kogebog. Det tager lidt længere tid at lave end at varme en kasse fra køl. Tilgengæld er det både sundere og smager bedre.

Mandag: Salatbowl med pulled pork

Vi gentager succesen fra søndag og spiser rester, også til frokost. Men sådan må det være efter en lang weekend hjemmefra.

Tirsdag: Kylling i karry

Kaspers livret og selvfølgelig også en opskrift i den kommende kogebog. Vi laver det som ristaffel, ligesom her: opskrift på ristaffel. Opskriften i kogebogen er måske en smule mere simpel og uden kokosmælk, men mindst lige så god. Det vigtigste til ristaffel er toppings og det er de samme.

Ristaffel - kylling i karry

Onsdag: Bagt torsk med blomkålspuré og nye kartofler

Jeg sendte en mail til Kasper om hvad han ville lave af enten en vegetarret eller en fiskeret på onsdag. Og jeg fik det her svar tilbage: bagt torsk med blomkålspuré og nye kartofler. Det er jeg ret imponeret over, og ved det ikke er noget han selv har fundet på. Men jeg glæder mig til den menu på onsdag.

Torsdag: Grillet kyllingebryst og salat med vandmelon før varme hveder

En “let” aftensmad med denne skønne salat af spinat, vandmelon og jordbær til et grillet kyllingbryst. Inden vi skal nyde varme hvede med smør, ost og en kop te. Om jeg bager hveder efter denne opskrift på varme hvede, eller om jeg vil forsøge mig med nogle med surdej ved jeg ikke endnu. Men hveder det skal vi have! Også selvom det måske først bliver fredag.

Spinatsalat med jordbær og vandmelon

Fredag: Pitabrød med hakkebøf og tzatziki

Min søster, som også er gravid, og jeg kom til at tale om den her ret i weekenden. Opskriften er også i kogebogen, den sunde gode opskrift. Men skal det være helt rigtigt, skal der for uden hakkebøf, tzatziki og grøntsager og american grill chips i pitabrødet. De kan helt sikker sagtens undlades, men jeg har sat det på menuen som en fredagsmenu, så må vi se om der bliver plads til chips i pitabrødet, eller om det er nok med en masse grøntsager, hakkebøf og denne lækker tzatziki med hvidløg og agurk.

Pitabrød med tzatziki

Lørdag: Lige hvad vi har lyst til

Vi har helt sikkert lyst til at grille, men lige hvad det skal være ved jeg ikke endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *