fbpx
MENU

Spinatsalat med jordbær og vandmelon

Den bedste sommer salat til grillmad – Spinatsalat med jordbær og vandmelon

Da jeg kom hjem fra Grækenland i søndags, læs mit postkort her, var jeg så heldig at jeg stadig kunne få danske jordbær! Derfor skynde jeg mig at lave endnu en portion af denne spinatsalat med jordbær og vandmelon, som nok er den salat vi har spist mest denne meget varme sommer.

Wauw den er god og wauw den er nem!

Spinatsalat jordbær vandmelon

Her får du opskriften på den fantastiske salat og så må du på jegt efter de allersidste danske jordbær i år. Jeg syntes den danske jordbær-sæson har været lang i år? Hvilket jo bare er dejligt, ligesom sommeren.

Hvis ikke du kan finde jordbær, er det måske ved at være tid til at lave min opskrift på sensommer slaw.

Jeg var så heldig at plukke (nok de sidste) en lille skål jordbær i fars have i fredags, som jeg spise på min morgen-skyr sammen med hindbær også fra haven. Hold nu fast det er skønt at kunne hente alle sine bær og grøntsager i sin egen økologiske køkkenhave. Jeg drømmer også om at få min egen køkkenhave engang.

Vandmelonsalat

Salaten er sød og dressingen, som kun er blacamico, bliver endnu bedre når den får lov at trække lidt. For så blader saften fra bærene og  vandmelonen sig med balsamico, der smager skønt!

Spis salaten til grillmad, alt fra okse til kylling syntes jeg salaten passer godt til.

Velbekomme

Se også min opskrift på grill-salat med grillost

Spinatsalat

Spinatsalat med jordbær og vandmelon

Ingredienser

  • 1/2 pose spinat
  • 1/2 vandmelon
  • 1/2 bakke jordbær
  • 1/2 rødløg
  • 1 spsk god balsamico
  • Peber og lidt salt

Sådan gør du

  • Vask spinaten godt.
  • Skær vandmelon og jordbær i lige store stykker.
  • Hak rødløget fint. Bland salaten sammen med balsamico og lidt salt og peber.
  • Lad den gerne stå op trække lidt, da den søde saft fra vandmelonen blandet med balsamico giver en smagfuld sød salat.

2 kommentarer til “Spinatsalat med jordbær og vandmelon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering