fbpx
MENU

Madplan uge 19

Slut, prut, finale med lockdown og klar, parat, Bootcamp start.

Dagen som jeg nærmest aldrig troede skulle komme igen – tilbage for fuld skrue. Jeg glæder mig, er spændt og lidt nervøs. Om jeg kan få børstet støvet af min undervisning, om jeg kan komme op i gear og tempo igen, og om jeg kan fortsætte alt det jeg har sat igang her på bloggen og på min Instagram ?

Jeg er klar!

Uge 19 madplan må derfor endnu en uge være lynhurtig og nem aftensmad. I denne uge er der en del gengangere – det lover jeg der ikke er i næste uge 🙂

Sådan ser vores madplan for uge 19 ud

Mandag: Lasagne med spiskålssalat

Lasagne efter denne opskrift, med grøntsager og oksekød. Denne gang har jeg købt en light-mornaysauce i stedet for den hjemmelavede bechamelsauce. Dertil spidskålsalat med ferskner og feta. Jeg kan ikke forstå den salat ikke ligger her på bloggen, det er en af mine total yndlingsalater, og den første salat jeg laver når jeg finder de første ferskner i supermarkedet. Nå, det må jeg få lavet om på 🙂

Tirsdag: Bowls med Fajitakylling og løg, peberfrugt og majs i ovnen

Vi fik det som wraps på vores madplan i uge 16, nu bliver det i en salatbowl.

Rødløg, peberfrugter og majs ristes i ovnen ved 220 grader varmluft i 15-20 minutter. Kog bulgur (til Kasper) i en grøntsagsboullion efter anvisning på posen. Kyllingebryst skæres i strimler og steges med fajita krydderi. Kylling og grøntsager serveres på toppen af spinat og med friske tomater til.

Onsdag: Hel lakseside med broccolisalat

En hel lakseside på grillen med citron. Dertil klassisk broccolisalat med broccoli, kalkunbacon og tranebær. Dressingen laves på den kalorielette veganske mayo – opskriften på mayo’en findes her.

Torsdag: Boller i karry med råkost

Boller i grøntsagskarry, efter denne opskrift. Med blomkålsris (alm. ris til Kasper) og råkostsalat af revne gulerødder, æble og rosiner til.

Grøntsags boller i karry

Fredag: Spiser ude

Endnu en dag hvor vi spiser ude. Vi skal til Århus og agere barnepige for vores niece, imens hendes mor og far skal til bryllup, hvor jeg skal hjælpe med at bage bryllupskagen.

Lørdag: Burger

Vi er i Århus for at passe vores niece, så enten laver vi noget nemt som burgers eller også bestiller vi Mr. Mums, når vi nu er i Århus 😉

Sunde burgerboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *