fbpx
MENU

Madplan uge 2

Corona madplan

Har jeg lyst til at skrive. Efter en fantastisk ferie på Club La Santa, går vi en uge i isolation i møde. For vi fik Corona med hjem!

Jeg har lavet en madplan for ugen og bestilt varerne på Bilka to go, men vi kan først få vores varer i morgen!

Søndag: Taco-bowl med oksekød, hokkaido, majs og avocado

Taco-krydret oksekød, bagte hokaido græskar, salt, agurk, tomat, majs og avocado.

Taco bowl

Mandag: Krydret suppe med bønner

Suppe – har jeg ret meget lyst til. Jeg vil lave en udgave af den gullash suppe jeg ofte laver i en vegetarisk variant med bønner i stedet for oksekød. I suppen skal der løg, hvidløg, bladselleri, gulerødder som steges af i en gryde. Hvorefter en dåse flåede tomater, grøntsagsboullion, paprika, lidt chilli hældes ved og bringes i kog. 1 gul og 1 rød peberfrugt i tern tilsættes samt hvidebønner og persille. I suppen serveres enten fuldkornspasta eller et godt brød til. Jeg overvejer også at fylde lidt grønkål i suppen.

Tirsdag: Tortellini med basilikumspesto og rejer

På en bund af spinat blade, laver jeg en salat med købte tortellini med spinat og ricotta, som jeg vender i en hjemmelavet basilikumspesto. Vi har god tid i isolationen, så jeg laver selv en pesto af basilikumsblade, parmesan, mandler, lidt olie og vand. Du kan sagtens købe en lækker færdiglavet pesto. I salaten skal der også cherrytomater i halve, mozzarella kugler og stegte rejer.

Pasta_pesto

Onsdag: Kyllingelår og grøntsager i ovnen

I en bradepande fordeles kyllingelår og overlår, squash i tern, tomter i tern eller cherrytomater, aubergine i tern og små kartofler. Det drysses godt med salt og herbs de province. Brandepanden sættes i ovnen ved 190 grader i ca. 50 minutter og så er der aftensmad! Drys evt. med persille og server gerne en tabouleh bulgur salat dertil.

Helkylling

Torsdag: Chili sin carne

Chili con carne uden kød. Jeg har food fantatics kogebog: 100 kødfrie dage* og min ambition er at lave én opskrift om ugen. Når jeg har prøvet opskrifterne kan jeg gøre dem til mine egne og lave det som jeg syntes. Chili sin carnen er i bogen og er efter denne opskrift.

Fredag: Pizza

Kaspers store ønske er bradepande pizza, det vil jeg lige overveje, eller måske en god surdejspizza eller blot en tacopizza.

Pizza

Lørdag: Fiskefilet med grove fritter og remoulade

Jeg vil gerne spise mere fisk, allerhelst to gange om ugen. Jeg skal øve mig i at blive bedre til at lave lækre retter med fisk, og når vi spiser fisk til aftensmad, skal vi sørge for at have noget andet til frokost, for vi bryder os ikke om fisk fra dagen før på madpakke.

På lørdag laver jeg panert fiskefilet i ovnen med grove fritter og remoulade. Måske jeg laver en ærtemos og en salat dertil.

Fiskefilet fuldkorn på rugbrød med citron agurk og tomat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *