fbpx
MENU

Protein pandekager – simple og sunde

De bedste sunde pandekager !

De her protein pandekager er de bedste sunde bananpandekager du kan lave. Jeg har lavet pandekage-testen, ved at lave 3 forskellige banan/protein pandekage varianter og teste dem på familie og venner. De her pandekager de vinder hver gang. De vinder fordi de smager super lækkert, men hvad endnu bedre er, det er, at de også er super nemme at lave! Opskriften er faktisk så nem: blend, bag, spis! Det der tager længst tid er at bage dem. Ud af en portion lavet af én banan får jeg mere end 10 protein pandekager på størelse med en kaffekop.

Protein pandekager

Pandekager – den perfekte morgenmad.

Pandekagerne er faktisk så gode, at jeg har fået dem printet på postkort og nu var det på tide at dele opskriften med jer. Jeg spiser oftest pandekagerne til morgenmad og tit om fredagen, da det er en virkelig god måde at mærke at det snart er weekend. Pandekagerne er også rigtig gode at have med på farten. Skal jeg have morgenmad med mig, som jeg skal når jeg skal løfte til et stævne, så har jeg altid skyr, peanutbutter, et æble og disse pandekager med. For mig er det den perfekte morgenmad at have med. De er også rigtig gode som eftermiddagssnack, de har reddet mig mange gange på de lange dage på uni.

Spis pandekagerne med peanutbutter, frisk frugt og bær eller denne hjemmelavede saltkaramel. Husk at drikke kaffe til 😉

Pandekagerne er perfekte til morgenmad, eftermiddag, dessert eller som en snack på farten. Jeg kan kun anbefale dig at lave pandekagerne med det samme.

Pandekagerne kan også laves med havregryn, se opskriften her.

Velbekomme

Pandekager

Protein pandekager
Udskriv
5 fra 1 stemme

Sunde Protein Pandekager

Opskrift på lækre, sunde protein pandekager, som smager fantastisk. Bananpandekagerne er sukkerfrie, glutenfrie og fuld af protein.

Ingredienser

  • 1 banan
  • 2 æg
  • 1/2 scoop vanilje proteinpulver jeg brugte denne
  • 1 tsk bagepulver

Sådan gør du

  • Blend alle ingredienserne enten med en stavblender eller i en foodprocessor til en ensartet dej.
  • Bag små tykke amerikanske pandekagerne ved middel varme.

De bedste sunde pandekager

En kommentar til “Protein pandekager – simple og sunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering