MENU

Skyr Koldskål

Gå til opskrift

Kærnemælkskoldskål med vanilje skyr

Skyr koldskål er simplethen den skønneste spise om sommeren. På varme solskinds sommerdage kan koldskål sagtens gøre det ud for aftensmad, frokost, morgenmad eller alle måltider også dem ind i mellem. Koldskål er virkelig lækkert, her i en sund og kaloriefattige variant.

Skyr kærnemælkskoldskål

Skyr koldskål

Opskriften her er ultra simpel, rig på proteiner og uden tilsat sukker. Det er en koldskålsopskrift med god samvittighed og ekstra plus på mæthedes-kontoen. Vi kan godt kalde denne koldskål en fitness-koldskål. Vil du have den helt protein-optimerede koldskål så finder du opskriften her! Skyr koldskål opskriften er så simpel, som at blande kæremælk med vanilje skyr, derudover tilsætter jeg ekstra vaniljepulver og citronsaft + skal. Jeg har allerede delt opskriften på min Instagram.

The real deal

Er du mere til dessert koldskål lavet på æggesnaps, med rigelige mængder sukker og en (god) sjat fløde, så finder du opskriften på den bedste koldskål her. Det er så god, at det vandt en konkurrence i MasterChef.

Koldskåls topping

Koldskåls toppings kan variere i uendeligheder. Fra den kaloriefattige variant som friske danske jordbær, som smager skønt. Til den kalorietunge variant, som den kendte småkage “kammerjunker”. Et sted der i mellem, finder du koldskåls-crunch, jeg er særligt vild med denne koldskåls-crunch lavet på baner i min skyr koldskål sammen med jordbær.

Lav gerne en stor portions af denne koldskål, den holder sig i køleskabet i flere dage og bliver næste kun bedre, af at stå på køl til dagen efter. Du kan også bruge den som base i koldskåls-SuperShake, blend den med frosne grøntsager, som spinat og blomkål, sammen med vaniljeproteinpulver og du har den populære koldskåls-SuperShake.

Find 30 SuperShake opskrifter i min kogebog: SuperShake – Et komplet blendet måltid.

Velbekomme

Koldskål crunch

Skyr koldskål

Kærnemælkskoldskål med vaniljeskyr
Forb. tid10 min
Til: 4 personer

Det skal du bruge:

  • 300 g vaniljeskyr
  • 1 liter kærnemælk
  • 1/2 citron saft + skal
  • 1/2 tsk. vaniljepulver

Sådan gør du

  • Rør eller pisk skyr og kærnemælk sammen.
  • Pisk citron-saft og -skal, samt vaniljepulver i.
  • Smag koldskålen til og stil den på køl, gerne 30 minutter, det gør den kun bedre.
Har du prøvet opskriften?Tag @anne.sondergaard på Instagram så jeg kan se med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *