Syltede rødløg

Syltede rødløg

De bedste sukkerfrie syltede rødløg.

Syltede rødløg er næsten uundværlig til sommerens salater og hjemmelavede hotdogs. Skal alt være hjemmelavet og lidt sundere til hotdoggen, så prøv også opskrifterne på tomat ketchup og remoulade.

Jeg har næsten altid et glas syltede rødløg i køleskabet, for de er altid et hit til at peppe enhver halv-kedelig salat op med. Jeg har søgt inspiration i andre opskrifter, men er her kommet frem til min variant. Jeg tilsætter en teskefuld sukrin, da jeg gerne vil have den bedste smag uden brug af sukker.

Værsgo, her får du opskriften på de bedste sukkerfrie syltede rødløg.

Velbekomme

Syltede rødløg

Det skal du bruge:

  • 3 rødløg
  • 2 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 1-2 spsk balcamico
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukrin (jeg brugte denne)
  • 6 hele peber korn

Sådan gør du:

Skær rødløgene som du ønsker, jeg skærer dem i ringe på et mandolinjern, du kan også skære dem i både. Put løgene i et skoldet patentglas eller et andet lufttæt glas (så kan det bedre holde sig). Bland de resterende ingredienser i en gryde og varm det op til det koger. Når det koger hældes væsken over løgene, glasset lukkes og stiles på køl, hvor løgene kan holde sig i flere uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *