fbpx
MENU

Bryllups hår og makeup

1/2 års bryllupsdag og kun 12 år til jeg igen skal have min smukke brudekjole på, til vores kobberbryllup i december måned.

Bryllupshår

Bryllupstanker #7

I dette 7. indlæg i min bryllups føljeton, vil jeg dele min oplevelse og tanker omkring bryllups hår og makeup.

Hvem skal ordne dit hår?

Er et spørgsmål du vil få utallige gange. Og I det spørgsmål ligger der implicit (hører jeg) “det kan du ikke ordne selv”. Det kan jeg heller ikke, men det er der helt sikkert nogen der kan.

Så selvfølgelig skal du have en til at ordne dit hår og din makeup – det er også en del af oplevelsen på den store dag.

Oplevelsen – glæden ved at give

Jeg delte oplevelsen med min søster, som var min brudepige (jeg har sidenhen opdaget, at vi ikke har et billlede kun af hende og jeg, apropos den liste som skal laves i dette indlæg). Min søster fik ordnet hår og makeup samtidig med mig, og oplevelsen var kun større og glæden ved også at give hende den oplevelse.

Forberedelse bryllup

Find frisør til bryllups hår og makeup

Jeg kendte ikke nogen. Vi blev gift i Askov, ved Vejen, hvor jeg kommer fra, som er mere end 2 timer væk fra hvor vi bor. Så efter et par telefonopkald til byens frisører, fik jeg en anbefaling af Lone, som også kunne lægge makeup. Med en anbefaling af både hår og makeup, tænke jeg perfekt! Heldigvis have Lone tid, og valget faldt på hende, fra frisør Haie4You i Vejen.

Jeg overvejede også om vi skulle være kørt til Koldning for at få ordnet hår, eller om vi skulle have fået en frisør hjem til os. Men for os (mig), passede det perfekt med en “frisørtid” i salonen på dagen. Huset var fyldt af folk, som alle skulle gøre sig klar – så det var godt at komme afsted kun min brudepige og jeg.

Bryllupsmakeup
Søs maler læber, og tjekker tænder 🙂

Overvejelser om bryllups hår og makeup

Hvornår på dagen – Som jeg skriver i det føste bryllupstanker indlæg, er planen det første der skal på plads. Vi skulle vies kl: 13 i kirken, og vi fik tid til hår og makeup kl: 9.30. Det var ikke for tidligt – husk på du vil være total spændt og nervøs, og som tiden gik i frisørstolen, blev jeg da også bange for ikke at nå det. Vi havde to timer, som betød jeg bare skulle hjem og trække i kjolen. Læg gerne en halv time til.

Transportid – Husk på transport tid, til og fra frisøren. Nogle frisører tilbyder også at komme hjem til dig. Tænk også på hvordan du vil transportere det fine hår – jeg var så nervøs for det ikke sad når først jeg gik op i kirken.

Prøve sætning/ prøve make up – Det havde jeg ikke. Jeg var hos frisøren en lille måned inden bryllupet, for at blive klippet og farvet, samt tale om mine ønkser. Det anbefales ikke at dit hår er ny klippet eller farvet – det er nemmere at sætte hvis ikke det er.

Her er inspirationen til mit bryllups-hår:

Hårinspiration – billederne er lånt

Makeup – Jeg er ikke storforbruger af makeup, og ville ikke være for sminket. Men jeg ville gerne ligne en million, så lidt skulle der til. Lone klarede naturlig makeup og smukt hår til perfektion.

2 kommentarer til “Bryllups hår og makeup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *