fbpx
MENU

Madplan uge 11

Vi er hjemme fra en dejlig skiferie og madplanen for uge 11 er lavet og klar. Der gemmer sig stadig mange opskrifter på madplanen fra den kommende kogebog 🙂 Det er helt perfekt, for efter skiferie er der brug for flere grøntsager og sunde retter på ugens madplan.

Se madplanen for uge 11 sidste år her!

Søndag: Olivers lasagne

Som nævnt, bidrager alle trænerne med en opskrift til den kommende kogebog. Oliver har bidraget med en lasagne/lasagnette opskrift, som indeholder dobbelt så mange grøntsager som kød, smager fantastisk og med den opskrift er der mad til flere dage. Glæd dig til denne opskrift udkommer i kogebogen, den er virkelig god! Indtil da kan du bruge denne opskrift på lasagne med oksekød og grøntsager.

Mandag: Lasagne

Jeg er ikke hjemme og skal have madpakke med til både frokost og aftensmad – derfor er lasagne en perfekt ret til flere dage og madpakker.

Lasagne oksekød grøntsager

Tirsdag: Ristaffel

Kasper bidrager også med en opskrift i kogebogen, det skal selvfølgelig være “kylling i karry”, altså ristaffel. Jeg skal bruge et nyt billede, men opskriften på ristaffel er denne.

Ristaffel

Onsdag: Laks i pikat

Kylling i pikant er bloggens mest populære opskrift, og det forstår jeg godt. Det smager lækkert, også med laks, derfor skal opskriften på laks i pikant med i den kommende kogeboge. Opskriften er den samme, kylling er byttet ud med laks.

Torsdag: Spinatvaffel med falafel

Det her bliver et forsøg. Jeg har tit lavet spinatvafler som “wraps”, ofte med kikærtemel. Men nu vil jeg lave vafler med spinat og fylde dem med falafel. Derfor skal der ikke kikærtemel i vaflerne, da der er nok kikærter i falafel. Jeg vil lave vaflerne af æg, spinat og mel eller havregryn. Om jeg kan lave en hurtigt opskrift på hjemmelavet falafel bliver en prøve. Denne opskrift på hjemmelavet falafel er super lækker, men det tager også lidt tid. Det er så nemt at købe falafler 😅 Hvis det lykkes, og hvis det bliver for lækkert får det plads i kogebogen – ellers ikke!

Fredag: Frikadeller med kartoffelsalat

Kartoffelsalat rimer på grill og sommer, og forårsvejret giver lyst til grill. Derfor har jeg sat denne kartoffelsalat med disse frikadeller på madplanen. Dertil serverer jeg en blandet salat af rester fra grøntsagsskuffen.

Frikadeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *