fbpx
MENU

Madplan uge 9

Madplanen for den næste uge bærer præg af at jeg fortsat laver kogebog, men nu er jeg heldigvis kommet til afsnittet: aftensmad. Derfor kan vi spise mange af de retter jeg laver til aftensmad. Men alle ugens dage byder på meget nemme og hurtige hverdagsretter.

Madplan uge 9

Søndag: Fried rice med kylling

Stegte ris med kyllingebryst, blomkålsris, ris, samt gulerødder, forårsløg og edamamebønner. I en marinade af hvidløg, soya, lidt peanutbutter. Til sidst vendes det hele sammen med æg.

Mandag: Frikadeller og kartoffelsalat

Vi har frikadeller i fryseren. Dertil laver jeg en klassisk kartoffelsalat efter denne opskrift, samt en grønsalat af hjertesalat, peberfrugt i tern og ærter fra frost.

Sund kold kartoffelsalat

Tirsdag: Lasagne og tomatsalat

Vi skal have lasagne efter denne opskrift og tomatsalat med drænet hytteost.

Lasagne og tomatsalat
Lasagne med oksekød og grøntsager

Onsdag: Wok med rejer og nudler

Wok er nemt og hurtigt. Jeg bruger vannamei-rejer i wokretten. Foruden rejer, steges gulerødder, peberfrugt og broccoli, samt forårsløg og hvidløg. Det hele vendes i lidt soya og sweet chili sauce, inden det serveres med fuldkornsnudler.

Torsdag: Dahl med søde kartofler

Jeg vil prøve at lave en rød linse dahl med søde kartofler efter en af vores trænere i UP’s opskrift. Jeg planlægger at lave en indisk raita med mynte og agurk dertil.

Fredag: Burger med oksekød

Fredagsburger med hakkedreng! Jeg forestiller mig det bliver af den mexikanske stil med fyldet fra denne mexi-bowl – guacamole og salsa.

Inden vi tager på skiferie i uge 10 – sjældent har jeg da glædet mig så meget.

Sund burger opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *