fbpx
MENU

Madplan uge 20

Vi har lavet et tema for denne uges madplan: “tøm fryseren”. Efter alle kogebogensopskrifter er i hus, er vores fryser godt fyldt. Jeg tænker det er en god ide at få den tømt, inden den skal fyldes igen, inden baby-girl ankommer. Opskrifterne på madplanen kan tages op af fryseren, eller de kan tilberedes på dagen.

Madplan uge 20

Søndag: Bao med and

Det er ikke så længe siden vi havde det på madplanen sidst, det havde vi her, men der nåede vi ikke at få det. Jeg har både købe-bao (dampede burgerboller fra det asiatiske supermarked) og en rest and i fryseren. Bao (eller brugerboller), kan fyldes med alt muligt. F.eks Pulled pork, kylling kebab eller stegt hakket oksekød – du får faktisk alle opskrifterne i min kommende kogebog. Foruden and skal der masser af grøntsager: gulerødder, peberfrugt, sukkerærter, agurk og mango i stave i bao samt en poke-dressing.

Bao

Mandag: Lynhurtig chili con carne

Chili con carne med frysegrønt – derfor lynhurtig. Jeg bruger hakket oksekød, masser af krydderier, 1-2 dåser hakkede tomater, en pose frysegrønt, balsamico og lidt mørk chokolade, foruden en dåse kidneybønner. Dertil serverer jeg en grøn salat, creme fraiche og ris / blomkålsris.

Tirsdag: Klar suppe med kød og mel boller

´Jeg har en hønsekødssuppe i fryseren, fra jeg tidligere har kogt en høne. Men ellers ville jeg spare tid, og købe en Mou suppe, købe suppe-grønt på frys og en pose kød og mel boller. Du kan også sagtens skære gulerødder, selleri i fine tern og hvad du ellers vil have i suppen.

Onsdag: BBQ kylling og salat med vandmeleon

Det her er vores livret for tiden! Grillet kyllingebryst penslet med BBQ sauce og en salat med vandmelon. Vi skifter lidt i mellem denne græske salat med en bund af spinat, eller denne salat med vandmelon og jordbær. For os er det smagen af sommer og på madplanen hver uge lige for tiden.

Græsk Salat

Torsdag: Rispapirsruller med rejer

Jeg har en pose tilberedte rejer i fryseren, og min fantasi rækker ikke længere end til rispairsruller med chili/hvidløgstegt rejer og den bedste peanutbutter dip. Det smager så godt, og der er så mange grøntsager i denne ret – så jeg kan ikke komme i tanke om noget bedre.

Friske foråsruller

Fredag: Mexi Bruger

Burger! Hakkebøf i verdens bedste burgerbolle, med masser af salat og denne guacamole. Kasper vil helt sikkert have en form for fritter til – nu ser vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *