fbpx
MENU

Madplan uge 34

Bootcamp start

I morgen starter de nye Bootcamp hold – og det betyder at hverdagen for alvor er sig selv igen – det bliver fantastisk og jeg glæder mig. Forhåbentlig er det slut med begrænsende restriktioner under dette træningsforløb.

Hverdag betyder også, at der ikke er så meget tid i køkkenet, men derfor skal vi stadig have lækker, sund og nem aftensmad på madplanen, for uge 34.

Sådan ser vores madplan for uge 34 ud:

Søndag: Bolognese og tomatsalat med mozzarella

Det er min hof ret, når Kasper ikke er hjemme i weekenden. Men jeg spiste rester i går, så jeg laver det i dag. Jeg laver kødsovs efter denne lasagne opskrift, men i dag bruger jeg champignon i stedet for aubergine, og tilføjer rødvin som i denne bolognese opskrift.

Tomatsalaten laver jeg af frisk spinat, med en masse forskellige tomater, rødløg, hvidløg og mozzarella-kugler og frisk basilikum.

Bolognese

Mandag: Lasagne og spidskålsalat

Kødsovsen fra i går, bliver til lasagne i dag. Bechamelsauce laver jeg efter denne opskrift, hvis jeg ikke køber en fedtfattig variant. Der til en spidskålssalat af fintsnittet spidskål, citron- saft og skal, persille og smuldret feta – simpelt, men lækkert.

Lasagne oksekød grøntsager

Tirsdag: Græske kyllingespyd med grillede gulerødder, kartoffelfritter og tzatziki

Kylling marineret og krydret med paprika, gurkemeje, kanel, nelliker, hvidløg, spidskommen, koriander, cayennepeber og ingefær. Sat på spyd sammen med rød peberfrugt og rødløg som grilles. Dertil grillede gulerødder, kartoffel både i ovnen og en tzatziki med agurk.

Onsdag: Mexi bowl med pulled pork

Vi har købt en sous vide tilberedt pull pork hos slagteren, som kun lige skal en tur på grillen. Dertil en salatbowl af spidskål, gulerødder, tomater, majs, rødløg og peberfrugter. Evt. salsa og guacamole for lidt mexi touch. Kasper får quinoa eller bulgur til (hvis der ikke er kartoffel fritter rester), jeg får Hokkaido.

Torsdag: Laksemadder

Rugbrød med pikantost, salatblade, røgetlaks og cherrytomater, dertil tømmes køleskabet for grøntsager. Madderne smøres lidt som var det en sandwich, med masser af fyld, og denne kombination af røget laks og pikatost er så lækker – tjek disse lakseruller ud.

Fredag: Bao med and

Vietnamesisk Bao med masser af fintskåret grøntager. Hjemmelavet dampet bao-brød med and (rest fra fryseren) vendt med hoisin sauce. Dertil den bedste peanutbutter dressing.

En kommentar til “Madplan uge 34

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *