Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Gammeldaws stuvet hvidkål, nu fedtfattig og proteinrig

Hvidkål kan godt være kedeliget, men det behøves det slet ikke at være. Denne opskrift er super sund, fuld af kål, i en sovs som er både fedtfattig og proteinrig. Stuvet hvidkål er det perfekte tilbehør til frikadeller.

Velbekomme

Stuvet hvidkål

Stuvet Hvidkål

Det skal du bruge:

  • ½ hvidkål
  •  2 æg
  • 4 dl mælk
  • 1 tsk salt
  • lidt revet muskatnød

Sådan gør du:

Snit hvidkålen fint, evt. på et mandolinjern. Blancher kålen i let saltet, kogende vand i ca. 5 min.

Pisk æg og mælk sammen og varm det langsomt op i en gryde under omrøring, til det tykner. Det må ikke koge! Bliver det for varmt, skiller det. Tilsæt salt og riv lidt muskatnød i mælkesovsen. Hæld sovsen over kålen og vend det sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *