fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 8

Vinterferie i Aalborg.

Dessert musikkens spisehus

(Desserten fra dining week på Musikkensspisehus i sidste uge)

Mandag: det er i dag Michelinstjernerne uddeles. Det er spændende at se hvem der får og hvem der ikke får. Det regner nok ikke med stjerner på Nordjylland i denne omgang, med jeg ved at 10 restauranter er indgået i et samarbejde om at få guiden til Nordjylland. Det bliver spændende at følge, om guiden kommer her til byen. Jeg samler på Michelinstjerne oplevelser og jeg glæder mig til at jeg kan spise på en lokal stjerne-resturant. Jeg har spist på 4 af de 10 i samarbejdet GastroNorth. Jeg spiste faktisk på Fusion i weekenden, det kan du læse mere om her. Med de 10 på listen ved jeg hvor jeg skal spise ude, næste gang jeg får muligheden.

Fusion

(Frokost på Fusion)

Jeg glæder mig til

I denne uge glæder jeg mig til på onsdag hvor min søster kommer til aftensmad. Det er så hyggeligt at have hverdagsgæster. Jeg er allerede ved at planlægge hvad jeg skal servere. Det skal være noget lækkert og simpelt og noget hun ikke får så tit.

Jeg kan ikke servere one pot pasta, for det er hun selv ekspert i. Men jeg kunne måske lave pizza – vi har nemlig fået en pizzabagesten som jeg glæder mig til at prøve, så vi kan lave de lækreste sprøde pizza bunde.

Hvad ville du servere for dine gæster?

Ha´ en rigtig dejlig uge

//Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *