fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 9

Ugen hvor vi går ind i foråret, men hvor de varsler Sibirisk kulde! Jeg frygter lidt denne kolde uge. I går var jeg ude for at gå en tur og lytte til et podcast, men jeg frøs så meget at det ikke blev til andet end en tur rundt om blokken. Kulden giver mig lyst til varm kakao og tæppe-hygge. En god anledning til at eksperimentere med en sundere sukkerfri kalorielet varm kakao – jeg kan mærke det bliver godt!  

Uge 9 bliver en ret travl arbejdsuge og derfor har jeg forsøgt at forberede mig på ugen i weekenden.

Spis flere grøntsager køleskab

Forbereder du dig også om søndagen? Her kan du se mine bedste tips til at forberede grøntsager.

Madplan

Jeg har også lavet en nem madplan med hurtige nemme aftensmadsretter. Det er ikke noget jeg gør hver uge, fordi jeg elsker at blive inspireret og prøve nye ting. Men det bliver der nok ikke så meget tid til i denne uge og så er det dejligt at være forberedt.

Som oftes deler jeg madplanen ind efter kød-typer uden at have fastlagte retter

  • Mandag: Kylling
  • Tirsdag: Okse
  • Onsdag: Fisk
  • Torsdag: Veggie
  • Fredag: Lækkert

Sådan bliver det også i denne uge.

Mandag skal vi have en lynhurtig wok med kylling og panang karrypasta (købt) og de her fantastiske nudler som  kun indeholder 10 kcal pr. 100 g og som allerede er kogt!

Nudler

Tirsdag skal vi have spaghetti kødsovs. Det er nemt og det er lækkert. Måske med de samme fantastiske nudler, for de findes også i en spaghetti variant og jeg har købt dem i Bilka.

Onsdag skal vi have hellefisk i fad. Jeg siger jer det bare – aftensmad på 20 min. Tag hellefiskefilet, læg dem i et fad på en grøntsagsbund af spidskål, broccoli og tomater, lidt citronsaft over og 12 min i ovnen. Super simpelt – super lækkert!

Torsdag bliver vores vegetar dag, og vi skal have en hokkaido-pande-ret med æg, som er inspireret af en en madglad træningstosse fra træningscenterets opskrift. Jeg skal nok arbejde lidt på navnet for det er en lækkert opskrift. Jeg vil snart dele opskriften på min (lige for tiden) yndlings vegetar ret.

Fredag er lig med weekend, derfor skal vi have noget lækkert! Det bliver nok pizza, for det fik vi ikke i onsdags da min søster besøgte os. Læs mere om det i sidste uges tjek ind, vi grillede grøntsager (og en bøf). Pizza bundende ligger allerede klar i fryseren, læs her hvordan jeg laver pizzabunde.

Grillede grøntsager

Vi drømmer om en ny seng

En god nattesøvn er vigtig for at kunne præstere i løbet af dagen og for at have det godt. Vi står op hver dag kl. 5, derfor vil vi gerne prioritere vores gode nattesøvn. Kan vi bare optimere den tid vi sover en lille bitte smule, vil det være det hele værd. Derfor er vi på jagt efter en ny seng som vil forbedre vores nattesøvn. Jagten går ind på fredag, så har du nogle tips til hvor vi får den bedste seng i nærheden af Aalborg og hvad vi skal være opmærksom på, modtages de med kyshånd.Soveværelse

Weekend

Weekenden skal vi bruge i Århus med familie og venner. Det bliver skønt og det glæder jeg mig til.

Rigtig god arbejdsuge

// Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *