fbpx
MENU

Hvad er der sket

Jeg er tilbage!

Okay, jeg må blankt erkende at jeg har lyst til at blogge, hver eneste dag! Jeg har tusindvis af ideer til sunde opskrifter, god ernæring og personlige indlæg om min hverdag, min historie, min rejse, min træning og min kost. Men hver gang jeg får en ide, som jeg får lyst til at fortælle, er det som om, der bliver bundet en kæmpe stor klods om mit ben, som gør at der ingenting sker!

Nederst kan du læse hvad der er sket siden sidst.

Klodsen om benet

Klodsen er mig selv. Det er mine kritiske tanker om: “ikke godt nok” eller “ikke god nok”. Det er faktisk utroligt at jeg lader tankerne dominere mine handlinger (eller manglende), når jeg ved det bare er tanker og jeg brude være blevet klogere. Læs her hvor det hele startede.

Jeg er helt sikker på jeg ikke er den eneste der nogengange bliver overvældet af tanker som disse. Jeg forsøger at lære mine deltager på UP Bootcamp, at de ikke skal lade deres negative tanker styre deres handlinger. Det er nemmere sagt end gjort og jeg kan også selv blive begrænset af mig selv og mine tanker. Derfor syntes jeg faktisk det er svært at skrive dette blogindlæg.

Jeg mindes at jeg skrev i dette indlæg at jeg ville tage blogging i mit eget tempo. Jeg elsker at blogge og jeg har drømt om at gøre det, at turde gøre det, i så mange år, så jeg vil ikke stå i vejen for mig selv længere! Jeg nyder at skrive og fortælle historier. Jeg er vild med at lave mad og det gør mig ufattelig glad når I prøver mine opskrifter, kommenterer og liker.

 

Her er de store begivenheder der er sket siden jeg tjekkede ind sidst:

  • Vi har åbnet vores egene private træningslokaler i Aalborg

Unlimited Performance Aalborg

Foredrag Katrine Gisiger

Baristakursus behag din smag

  • Oven i at vi istandsatte private træningslokaler tog jeg et Markedsførings kursus hos Bigum&Co

Bigum&Co

  • Jeg er blevet 28 år og blev inviteret på Ombord, som er en rimelig ny restaurant ved Vestre Bådehavn 

Restaurant Ombord

  • I fødselsdagsgave fik jeg en kærestetur til London

London

  • Jeg har også udløst min julegave som var en middag med det hele på Mejeriet i Mårslet med min søster

Mejeriet

Jeg håber du finder tilbage til bloggen og læser med igen. I morgen kommer der en opskrift som passer perfekt til endnu en sommerdag – indtil da, kan du passende servere koldskål men de sidste danske jordbær.

Har du ris, ros eller gode ideer vil det gør mig ufattelig glad at høre fra dig i kommentaren eller på mail: kontakt@annesondergaard.dk.

Vi snakkes ved

// Kærligst Anne

2 kommentarer til “Hvad er der sket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *