Is konfekt – perfekte is-bider

Is-konfekt

Banan is-konfekt

 

Hurtig og nem is-konfekt fremstillet af bare 3 ingredienser

Is-konfekt eller Is-bider? Jeg er ikke helt sikker på, hvad jeg skal kalde den simple skønne banan sandwich is med peanutbutter overtrukket med chokolade?

Det har næsten så længe jeg kan huske, været min ”go to” snack, hvis jeg akut blev ramt af et snack attack. Snacken som består af banan, peanutbutter og chokolade, kan nemt snackes som det er, men i kombination går det op i en højere smagssymfoni.

Da jeg fandt ud af at putte bananerne med peanutbutter i fryseren, til de blev helt kolde og lidt frosne som nicecream is, blev smagsoplevelsen meget bedre. Når is-biderne er frosne, er det også nemmere at overtrække dem med smeltet chokolade. Samtidig er det muligt at lave en stor portion is-bider, som du kan have på lager i fryseren, så du hurtigt og nemt kan servere en is-bid – de skal bare tages op lidt før de skal spises.

Sommeren og temperaturen har indtil nu forkælet os. Er det kun mig, eller udløser sommervarmen en ufattelig lyst til is? Jeg har ihvertfald snacket rigeligt is denne sommer! På mandag er min sommerferie forbi og jeg glæder mig til at komme tilbage til den vante rytme.

Se også min opskrift på de bedste protein pandekager med banan

Is-konfekt

Opskriften er super nem og hurtig! På bare et øjeblik har du en lækker is.

Kan du lide is-konfekt kan du sikkert også lide min opskrift på nicecream

Opskriften er så simpel, at jeg næsten ikke kan tillade mig at kalde det en opskrift! Jeg mener heller ikke at der er et helt nøjagtigt forhold af banan, peanutbutter og chokolade, det er en ”opskrift” du kan lave på slum. Den ønskede mængde afhænger af hvor mange is du vil lave, hvor store is du vil have og hvor meget peanutbutter du tillader dig selv og dine gæster. Det samme gør sig gældende for chokoladen. Jeg kan godt lide at lave mine is-bider relativt små, til gengæld får jeg flere is.

Velbekomme

Is-konfekt

Ca. 10-12 stk.

Det skal du bruge:

  • 2-3 bananer
  • 2 spsk peanutbutter
  • 60g mørk chokolade (evt. sukkerfri)

Sådan gør du:

Skær bananerne i skiver og smør peanutbutter imellem de to lag banan. Put banan-sandwichene i fryseren, gerne mere end en halv time. Imens tempereres chokoladen, jeg gør det så godt jeg kan ved at smelte ca. 2/3 dele af chokoladen i mikroovnen, det tager ca. 20-30 sek, så hold øje, og hæld den smeltet chokolade over den sidste 1/3.

Dyb banan-sandwichene i chokoladen. Put dem evt. tilbage i fryseren til de er helt frosne eller spis dem med det samme.

 

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *