fbpx
MENU

Om mig

Anne Søndergaard

Hej med dig

Rigtig hjertelig velkommen til mit “hjørne af internettet”, fuld af sunde opskrifter, lækre godter, motivation, inspiration og hverdagsliv drysset med glitter. Jeg er Anne Søndergaard og jeg har glædet mig til dit besøg.

Jeg håber, at du her på siden vil finde en masse inspiration til sunde og lækre opskrifter, være en del af min hverdag og vi kan lære hinanden at kende.

Her på mit site, kan du komme med indenfor i min hverdag, hvor jeg deler stort og småt, mest om mad og sunde opskrifter.

Mere om mig

Jeg er 29 år og bosat i Aalborg, Nordens Paris, som Aalborggenserne kan finde på at kalde deres by. Jeg er selvstændig personlig træner og bootcamp instruktør hos Unlimited Performance. Jeg er selv en ivrig trænings entusiast og finde den største glæde ved styrketræning og at holde mig i god form. Jeg træner ikke for at se ud på en bestemt måde, eller for at konkurrere – det har jeg gjort, jeg træner for at føle mig fantastisk til pas og spise is med guf med god samvittighed 🙂

Jeg har igennem mit, mere end kvart århundrede lange liv, haft en lang mad-rejse. Jeg er vokset op med brun sovs og kartofler og Knorrs lasagne i Syd-Jylland. I teenageårene begyndte jeg at opsøge sundhed, fuldkorn og grøntsager.

Med crossfit-bølgen fulgte palæo-principperne. I dag er jeg kødspisende grøntsags-entusiast med en stor forkærlighed for hjemmelavet mad fra bunden. Jeg spiser alt, som i alle makronutrienter (proteiner, fedt og kulhydrater), jeg har ingen restriktioner og ingen forbudte fødevarer. Jeg spiser efter lyst, smag, sæson og velvære. Sundhed er for mig et udefinerbart begreb, som jeg altid stræber efter, så får jeg muligheden for at sundhedsoptimere, gør jeg det!

Jeg har besluttet mig at skrive en blog, fordi jeg har brug for et talerør. For mig er mad ikke bare mad. Mad er en oplevelse, det er en historie, det er samlingspunkt, det er hygge, det er minder, det er omsorg og nærvær og mad er brandstof. Jeg er passioneret og begejstret for mad og madoplevelser. Jeg spiser mad, jeg laver mad, jeg taler om mad, jeg drømmer om mad, jeg beskæftiger mig med mad, og jeg vil gerne fortælle om mad. Udfordringen bliver at formidle min talestrøm til tekster. Bloggen vil give mig muligheden for at fortælle og dig mulighed for at “lytte”, hvis du gider.

Her på bloggen ønsker jeg at fortælle om alt det, jeg har på hjerte, mest om mad, mig selv og min hverdag, lidt om træning og det der ellers lige fylder i min tankestrøm.

Jeg er glad for, du kigger med og er nået hertil, tak for det.

Kig endelig forbi min blog igen en anden gang.

Rigtig hjertelig velkommen til.

// Kærligst Anne

Har du lyst, kan du sende mig en mail: kontakt@annesondergaard.dk

Skal vi samarbejde? Læs mere under kontakt