fbpx
MENU

Madplan uge 29

Cykelferie

Vi er ude og cykle. Vi er faktisk kun lige begyndt når denne madplan udkommer på bloggen. Vi følger ikke selv madplan i denne uge, derfor spurgte jeg jer, hvad der skulle på madplanen for uge 29. Og der var ingen tvivl: LIVRETTER – som altid. Kylling i karry, lasagne, boller i karry, fish & chips, jomfruhummer og burger. Jeg er med på den 😀

Jeg har byttet kylling i karry ud med pikant kylling i fad, for ikke at spise karry alle dage. Burger med hakke-drenge, selvfølgelig fra grill i verdens bedste burgerbolle.

Nyd madplanen, vi ses i næste uge

Søndag: lasagne

Lav denne lækre lasagne med masser af grøntsager til 2 dage. Server den med en grøn salat af iceberg, rødløg og masser af tomater og måske lidt salattern.

Lasagne

Mandag: Rester

Det bliver sikkert varmt, så gør det nemt og spis rester til aftensmad. For at der er rester nok, så spis madder til frokost. Det er skønt med smurte rugbrødsmadder i solen.

rugbrødsmadder

Tirsdag: Fish & chips

Kartofler skåret i både og bagt i ovnen ved 200 grader – desto længere desto bedre. Start med at lave kartoflerne og derefter fisken. Paneret hvid fisk, lyssej, torsk eller hvilken fiks du kan få. Vend først fisken i mel, så i sammenpisket æg, og til sidst i rasp med salt og peber. Bag den panerede fisk i oven i ca. 15 minutter. Server fish & chips, med bælget ærter og måske en tatarsauce – af mayonnaise, cornichoner, kapers, krydderurter, citronsaft, salat og peber.

Onsdag: Boller i karry

Hvorfor ikke lave boller i grøntsagskarry, efter denne opskrift og server blomkålsris til, det er så nemt og der er skruet helt op for mængden af grøntsager.

boller i karry

Torsdag: Pikant kylling i fad

I ønskede kylling i karry og boller i karry. Jeg har ændret kylling i karry til en lækker omgang pikant kylling i fad. Men vil du hellere have karry igen, så lav da det 🙂

Fredag: Jumfruhummer på grill, hjertesalat, mayo og brød

Det er for lækkert og stort set den menu vi serverede for vores gæster i lørdags.

Lørdag: Burger

Burger i verdens bedste burgerbolle med en grillet hakkebøf, ost og masser af grønt. Er der rester af mayonnaisen så brug den i burgeren.

Sunde burgerboller

Søndag: Vi er hjemme igen

Søndag er vi hjemme igen, efter en forhåbentlig rigtig god cykeltur. Men masser af is i maverne og klar til en ny madplan.

En kommentar til “Madplan uge 29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *