fbpx
MENU

Madplan uge 31

Sommerferien er forbi, i morgen er det mandag. Jeg har sjældent været så fast besluttet på at følge planen, efter at madplanen for uge 29 og 30 ikke blev efterlevet overhovedet – men planen var lagt. Jeg glæder mig til “almindelig” mad, hverdag og struktur – ikke helt så meget til forberedelse og planlægning.

Sådan ser vores madplan for uge 31 ud:

Søndag: Mexibowl med bbq-kylling på grillspyd

Salat til flere dage. Jeg hakker og snitter: spidskål, iceberg salat, agurk, peberfrugt og tomater, som jeg opbevarer i madkasser i køleskabet, til de næste par dage (frokost). Se mere om det her: sådan spiser du flere grøntsager. Af grøntsagerne kan vi lave en salatskål, med sorte ris og avocado. Dertil grillet kylling på grillspyd, penslet med bbq-sauce. Nemt og lækker også til de næste par dage.

Kasper har planer om at bage denne porretærte til hans mellemmåltider.

Mandag: Fiskefilet med råkostsalat, kartofler og ærter

Råkostsalat af revne gulerødder, citronsaft og rosiner. Pandestegt rødspættefilet krydret med salt og peber, nye kogte kartofler og nye bælget ærter.

Tirsdag: Wraps med kylling, fajita og sødkartoffel

Det lykkes os ikke at så det spist i sidste uge. Så sødkartoffel med kylling er på madplanen igen, denne gang i en wrap og med fajita grøntsager til. Se opskrift på fajita her og tilføj søde kartofler bagt som fritter – eller Hokkaido græskar.

Wraps fajitakylling peberfrugt majs

Onsdag: Dumplings med svinekød og rejer

Dumplings med hakket svinekød og rejer. I farsen blandes kinakål, svampe, risvinseddike og ingefær. Servers med en kålsalat med bønnespirer. Hvis jeg ikke magter at lave dumpnings – bliver det dumpnings-frikadeller, den hurtige danske udgave af dumplings, men smagen er den samme. Hvis det bliver frikadeller, serverer jeg nudler til.

Torsdag – Club sandwich

Det har været på madplanen længe, men det er bare ikke lykkes for os at få det lavet. Kylling og kalkunbacon sandwich i lækkert hjemmebagt sandwichbrød med karrydressing, spidskål, grøntsager og syltede rødløg.

Fredag: Surdejspizza

Okay vi gør det! Bager verdens bedste pizza af surdej og fejrer det er weekend, hvis vi klarer den første uge efter ferien 😉

På pizzaen skal der spinat, krydret pølse, oksekød og chili. På den anden skal der skinke og artiskok.

En kommentar til “Madplan uge 31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *