fbpx
MENU

Madplan uge 30

Sommer, sommer og sol

Vi er hjemme fra vores cykel-bryllupsrejse og har endnu en ferie uge “hjemme”. Nu må vi se hvor vi ender i ugens løb. Vi har lagt en madplan for uge 30 og handlet til de første par dage. Det giver en dejlig ro og sparer tankekraft på aftensmaden, når madplanen er lagt. Det kan være den ikke holder, hvis vi tager af sted. Men planen er lagt 🙂

Sådan ser vores madplan for uge 30 ud:

Søndag: Spaghetti Bolognaise

En bolognaise der får lov at trække hele søndagen er rigtig søndagsmad. Jeg bruger denne opskrift på bolognaise. Jeg serverer spaghetti, eller pasta til kødsovsen, og strimler af spidskål stegt på panden samt en tomatsalat.

Kødsovs

Mandag: Kold kartoffelsalat og grill

Jeg håber det holder tørvejr. Så skal vi grille! Det gør vi nok alligevel. Rigtig sommer mad, kold kartoffelsalat (opskrift), grill kød og en grøn salat. Jeg tænker vi kører til slagtern efter grill “ben” af svinekæber og en pølse.

Sund kartoffelsalat

Tirsdag: Pokebowl med laks og syltede grøntsager

Salat bowl med laks. Marineret rå laks, hvis jeg kan få noget laks af en dejlig kvalitet. Grøntsager, edamame bønner og syltede løg og gulerødder. Dertil en gomadressing af sesam.

Onsdag: Kyllingsalat med karrydressing og kalkun bacon

Det er det eneste Kasper har snakket om at han glæder sig til at komme hjem og få. Så det er selvfølgelig på madplanen: kyllingsalat med karrydressing.

kyllingesalat

Torsdag: Mexi bowl med sorte bønner og sødkartoffel

Vegetar salat bowl med sortebønner og bagt sød kartoffel, med resten af gomadressingen.

Fredag: oksesteg på grill og grillede grøntsager

Måske endnu en tur til salgtern efter en god oksesteg til grillen, sammen med en masse grøntsager, bliver det en skøn fredagsmenu.

En kommentar til “Madplan uge 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *