fbpx
MENU

Ugens tjek ind

Uge 6

Det er allerede februar! Endnu en uge er gået og en ny uge står for døren. Jeg kan allerede nu mærke at jeg nyder at skrive disse “ugens tjek ind“. Det er befriende at sætte sig ned med en kop kop kaffe og zoome ind på den kommende uge. Det hjælper mig med at planlægge min uge, det giver mig noget at arbejde hen i mod og det skaber mere struktur. Samtidig kan jeg reflektere over et fokus for ugen.

Læs også: ugens tjek ind for uge 5 

I sidste uge havde jeg et fokus om at spise flere grøntsager! Det lykkes langt hen ad vejen og nedenfor kan du se nogle af mine måltider som jeg delte på min story.

Følger du med på min Instagram?

Læs også mine tips til at spise flere grøntsager

Ugen forinden var fokus mere på at komme godt tilbage til træningen igen efter 3 ugers ferie i Thailand, læs mere om den uge her.

Grøntsager tjek ind Grøntsager uge 5 Grøntsager Ugens tjek ind

Ugens fokus:

I denne uge vil jeg have mere fokus på min daglige aktivitet! Jeg vil have fokus på at gå minimum 10.000 skridt om dagen. Det er et håndgribeligt mål, som er muligt at opnå – hver dag! Jeg er glad for den “ekstra” daglige aktivitet, fordi det giver plads til at prøvesmage lidt flere lækre opskrifter 😉

Til at holde styr på min aktivitet bruger jeg mit Fitbit. Jeg bruger det til at tracke det antal skridt jeg går dagligt, for mig er det motiverende hele tiden at kunne holde øje men de antal skridt jeg går. Uret fortæller mig også hvis jeg har siddet stille i lang tid og så må jeg op og gå, hvilket hjælper mig i mål med de 10000 skridt.

10000 skridt Fitbit Fitbit

Her kan du se nogen af sidste uges antal skridt. I denne uge bliver alle dage over 10.000 🙂

Jeg er glad for mit Fitbit og det passer rigtig godt til træningstøj, som jeg oftes har på. Jeg syntes ikke altid det går så godt til jeans eller kjole, derfor har jeg allerede set på nogle lækre remme til Fitbit uret, som gør det muligt at have det på altid. Lige nu skrifter jeg det, hvis jeg skal noget og så kan det ikke tælle min skridt!

Planen for uge 6 er at gå 70.000 skridt (det lyder af meget)

Det glæder jeg mig til

Jeg glæder mig til en tur til Århus og til at spise frokost på Ffood, der har jeg nemlig ikke spist endnu. Jeg glæder mig også til kaffe- og veninde- hygge, til en fri-aften og til weekenden 😉

Hvad glæder I jer til i uge 6?

Det er fastelavn i weekenden – måske jeg skulle bage?

Må I have den skønneste uge.

// Kærligst Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *