fbpx
MENU

Madplan uge 15

PÅSKE! Ferie for nogen, men ikke for os! Bootcamp, personlig træning og kostvejledning holder ikke påskeferie. Når vores klienter er ved at bygge gode rutiner og vaner, så gælder det også selvom der er helligdag. På torsdag, skær torsdag holder vi fri og tager til påske tam tam med familen. Og på næste søndag har Kasper fødselsdag som skal fejres.

Ugens madplan indholder sunde, nemme og hurtige hverdagsretter. Overskuddet til aftensmaden er ikke helt så stort, imens jeg får de sidste opskrifter til den kommende kogebog på plads.

Græsk salat

Søndag: Græsksalat og flankesteak på grill

Uh, denne skønne græskesalat med vandmelon og salattern er så sommerlig og læskende, den har vi lyst til, sammen med lidt godt fra grillen. Vi planlægger at grille en flankesteak og marinere den i denne marinade fra steak salaten.

Porretærte

Mandag: Porretærte

Forhåbentlig er der flere rester, for jeg er ikke hjemme. Jeg skal på hæklekursus, for jeg har jo sat mig for at hækle en kæde til forruden i barnevognen (barnevognskæde) og tiden nærmer sig da 😅 Kasper supplerer med en porretærte efter denne opskrift, så har vi også til madpakker tirsdag.

Tirsdag: Dhal af linser med raita

Ugens vegetariske opskrift bliver den skønne dhal, opskriften finder du i den kommende kogebog – men du kan godt begynde at glæde dig. Dertil raita – som i denne opskrift.

Pita med tunsalat
Pitabrød med tunsalat

Onsdag: Pitabrød med kyllingekebab

Det bliver nem aftensmad! Købe pitabrød med købt kyllingekebab fra frost! I kogebogen kommer der en super lækker opskrift på hjemmelavet kyllingekebab, som heller ikke er så besværelig. Men det tager alligevel længere tid end at købe en pose på frost og hælde den på panden! Der skal selvfølgelig masser af grøntsager i pitabrødene.

Torsdag: påskefrokost

Ikke hos os, så vi skal være gæster. Det glæder vi os til.

Her er en række gode opskrifter til påskefrokosten:

Blinis med stenbidderrogn

Makrelsalat med radiser og spidskål

Vandbakkelse med laksemousse

Karrysalat til sild

Hønsesalat

Tunmousse

Gulerodskage

Påske flødeboller

Fredag: Taco

Taco med oksekød – I ved, min livret. Salat, grøntsager, majs, salsa, guacemole osv. i men masse skåle. Dertil tortillapandekager, evt. tortillachips og tacokrydret oksekød – MUMS

Taco

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *