fbpx
MENU

Bryllups detaljer

Bryllupstanker #10

I dette indlæg, og næste afsnit af mit bryllups føljeton, skal det handle om bryllups detaljer. Alt det der lille ekstra som sætter prikken over iét. Og som vi her efterfølgende ikke ville have været foruden. Alt hvad vi gjorde, lavede og planlagde var det hele værd! Intet var overflødigt. I næste afsnit kan du glæde dig til at læse om vores hangoverkits, som også er en detalje, men der er så meget at sige om “kitet” at det får sit eget indlæg. God fornøjelse med bryllupsdetaljerne – jeg håber det kan inspirere.

Du kan læse de tidligere indlæg i mit bryllupsføljeton her:

Spil i haven

Et bryllup kan være en lang dag for gæsterne – men ikke for brudeparret! Vi ville så gerne have dagen så lang som mulig, men den gik alligevel så hurtig. Vores gæster måtte ikke mangle noget til vores bryllup, læs mere under bryllupsmenuen, og de måtte heller ikke kede sig. Vi vidste godt at gæsterne i flere timer ville være overladt til sig selv. Selvom vi kun brugte 30-45 minutter på fotografering, havde vores gæster alligevel tid i haven før vi kom, og receptionen i haven varede et par timer fra ca. 13.30-16.30.

Derfor havde vi planlagt havespil som underholdning til vores gæster.

Bordfodbold

Bordfodbold

Slå søm i

Kryds og bolle

Kryds og bolle

Kongespil

Kongespil

Klodsmajor

Klodsmajor

Stigegolf

Stigegolf

Caketopper

Som en ekstra detalje til vores bryllupskage havde jeg bestilt en caketopper som lignede os. Jeg fandt caketopperen på etzy.com. Og vi havde på forhånd sendt billeder af os selv, som caketopperen kunne laves efter. Jeg havde også sendt et billede af mig i kjolen, derfor måtte Kasper heller ikke se caketopperen før den stod på kagen. Som en ekstra detalje, havde Kasper fået lavet figuren, som om den var ved at åbne sin trøje, ligesom supermand. Men i stedet for et supermandslogo på brystet, havde Kasper figuren firmalogoet UP på brystet. Det var en mega sjov ide, alle elskerede den og det var det hele værd, selvom jeg måtte slippe 1200kr for figuren. Vi kan gemme figuren til at evigt minde om bryllupsdagen. Derudover havde jeg, som en overraskelse, bestilt to champagneglas hvorpå der står Hr. & Fru. Odsbjerg, som vi skulle drikke af – endnu en detalje Kasper ikke vidste til.

Dansesko

Vi kender det allesammen, sidst på aftenen, vores fødder bliver trætte og vi kan ikke holde ud at have de højhælede på længere! Det ville jeg gerne komme til undsætning, og jeg havde derfor købt billige crocs i Jysk . Jeg havde lavet en kurv, som stod ved siden af dansegulvet, med crocsne, og et skilt hvor der stod: “Hvis dine fødder bliver trætte, Ta’ et par sko og dans”

Alle skoene kom i brug, og dansegulvet stod ikke stille.

Dansesko

M&M’s

IS m&Ms

Til isbuffeten til desserten havde jeg bestilt M&M’s med vores ansigter på i hvid og lyserød. Det er de dyreste M&M’s jeg nogensinde har købt, men igen, det var det hele værd og et godt samtaleemne, som jeg tror sjældent bliver glemt.

Ishus_Bryllup anne sondergaard

Ishuse

Til isbuffeten havde min svigerfar bygget de fineste ishuse. Eftersom jeg ønskede “ishus” til dessert, men ikke ønskede at folk skulle rejse sig fra bordene og selv gøre en indsats for deres dessert. Hele menuen havde vi kørt “home-style”, hvor store fade kom på bordene og gik rundt. Så jeg skulle finde en løsning på ishuset. Jeg overvejede sådan et bakkebord, der går rundt om halsen, som du kender fra øl/snacks-sælgere på stadion. Indtil jeg så en gammel træværktøjskasse og tænkte – den kan bruges. Svigerfar byggede “værktøjskasserne”, Kasper og jeg malende dem, jeg dekorerede dem og Lillis is i Kolding i leverede isen i iskølere.

Gæstebog

Til vores gæstebog havde jeg lånet et poloraidkamera. Og lavet et skilt, med vejledning til kameraet. Foruden at vi selv havde taget et billede af os selv, foran slottet og klisteret ind på første side, med en hilsen om at vi gerne vil have en hilsen. Ellers var det en helt almindelig notesbog med blanke sider. Jeg havde købt en masse tuscher og klistermærker – til at sætte i bogen. Poloraidkameraet var helt sikkert et hit, og gæstenbogen er guld værd dagen efter og den dag i dag 🙂

Gæstebog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *