fbpx
MENU

Madplan uge 38

Det er efterår og det føles som årets første suppe er på madplanen. Jeg glemmer næsten at det har været vinter før i år ;). Jeg glæder mig til tomatsuppe på onsdag og endnu mere til efterårs livretten på torsdag.

Derudover kan jeg mærke at tiden til at lave mad kommer tilbage, eller det vil sige, jeg vil tage den tilbage og prioritere en lille smule anderledes. Der har været rigelig tryk på siden sommerferien og der er kun os selv til at ændre på det. Nu er vi klar, også mad-mæssigt, til endnu en rigtig god ude. Det håber jeg også du er 🙂

Sådan ser vores madplan for uge 38 ud:

Madplan uge 38

Søndag: Kylling i grøntsags-karry

Kasper laver aftensmad, og har derfor valgt menuen. Hans livret med kylling er karry ala. ristaffel, som han også elsker at have med på madpakke. Derfor laver han i dag kylling i grøntsags-karry efter denne opskrift. Jeg elsker at lave mad, men jeg nyder også at få et måltid serveret – jeg glæder mig. Kasper får ris til, jeg får blomkålsris.

Kylling karry grøntsager

Mandag: Quesadillas

Vi planlagde egentlig disse quesadillas med sorte bønner, kylling og ricotta – men for ikke at spise kylling 3 dage i steg vil vi lave dem med oksekød, sortebønner og hytteost, eller med grøntsager som i opskriften.

Quesadillas kylling

Tirsdag: Teriyaki kylling med broccoli, forårsløg, edamamebønner og nudler

Kylling – igen! Det er bare nemt at have med på madpakke. Kylling marineret i teriyaki, soya, hvidløg, ingefær sukrin gold, stegt på panden i mundrette bidder. Serveret i en bowl med nudler (til Kasper), blancheret broccoli, edamamebønner, gulerødder og forårsløg. Det hele pyntes nok med syltede rødløg.

Onsdag: Tomatsuppe

Tomatsuppe, jeg glæder mig. Jeg elsker tomatsuppe med fiskeboller, men det kan Kasper ikke lide. Jeg vil lave en spicy tomatsuppe med rød-karry. Løg, peberfrugt og chili stegs af med rødkarry, hakkede tomater hældes ved og det koges mørt. Til sidst stavblendes suppen. Suppen serveres med brød, pasta og måske en kødrest.

Torsdag: Græskar risotto

Efterår og græskar risotto er tilbage – mums. Opskriften på græskar risotto findes her.

Risotto græskar

Fredag: Pad thai med rejer

Pad thai efter denne opskrift, eller måske fitness pad thai opskriften med rejer i stedet for kylling.

PadThai

Lørdag: ??

Vi er hjemme og finder helt sikert på noget lækkert. Jeg kunne godt have lyst til noget hvidvins dampet fisk, eller en mexi-tærte med taco, selvfølgelig med denne tærtedej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *