fbpx
MENU

Madplan uge 47

Jeg er på Bootcamp

Jeg er på kursus det meste af ugen, og derfor står Kasper selv for madlavningen. På menuen er alle Kaspers livretter, så ved jeg han får lavet mad 🙂

Sådan ser vores madplan for uge 47 ud:

Søndag: Kylling i karry

Kaspers absolut livret med kylling, er kylling i karry. Han synes også at “ristaffel”, kylling i karry med en masse tilbehør, er det bedste at få med på madpakke til frokost, derfor kylling i karry til to dag og to madpakker. Kasper kan bedst lide at lave karrysovsen med grøntsager og kokosmælk i. Det bliver kylling i karry efter denne opskrift med masser af grøntsager og ristaffel-tilbehør efter denne ristaffel opskrift.

Mandag: rester Kylling i karry

Sund kylling i karry

Tirsdag: Lasagne

Endnu en livret – lasagne med mange grøntsager og hjemmelavet bechamelsauce. Til lasagnen serveres en salat af iceberg salat og en hel masse tomater og lidt rødløg. Lasagne er også godt på madpakke og her er til aftensmad og 2 dages frokost.

Lasagne

Onsdag: Fisefrikadeller med råkost

Vores tip om den bedste fiskefars i Aalborg, kan kun købes om onsdagen – derfor skal vi have fiskefrikadeller igen. De smager altid skønt med en råkost salat, rugbrød og skyr-remo.

Fiskefrikadelle

Torsdag: Salatbowl med falafel

Salat af grønkål og rød spidskål, måske ananas og sote bønner, som i denne fantastisk klip-salat. En salat med mange farver, dertil falaffel, måske hjemmelavede efter denne falafel opskrift, ellers køber jeg nogle på frost. Skal det være ekstra lækkert, laver jeg en tahin-dressing til salaten efter denne opskrift og Kasper får måske et pitabrød der til.

Falafel

Fredag: Julefrokost

Vi afholder den årlige julefrokost i træningscenteret. Èt år lavede jeg hele julemenuen ud fra opskrifterne i min gratis e-kogebog: 24 sunde juleopskrifter. Det gør jeg ikke igen! Det var rigtig, rigtig meget arbejde at stå med 4 ænder og det samme flæsestege hjemme i vores køkken. Ikke nok med det, så pillede vi alle kartoflerne til de brunede. I år skal vi have jule-tapas bestil ude fra, samt risalamande. Det bliver hyggeligt og lækkert.

Lørdag: Finale i Den Store Bagedyst

Jeg bager en kage 🥳

En kommentar til “Madplan uge 47

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *