fbpx
MENU

Påskefrokost 2021

Sådan bliver vores påskefrokost 2021

Vi er en traditionsbundet familie og alt skal helst være som det plejer. Det blev det på ingen måde sidste år, da påskefrokosten blev virtuel og ellers hver for sig.

Den bliver heller ikke som den plejer i år, men den bliver.

Påskefrokosten “plejer” at ligge påskedag, men da Kasper (og normalvis også jeg) ikke har fri 2. påskedag, er påskefrokosten 2021 rykket til lørdag.

Påskefrokost 2021

Vi bliver 6 voksne og en baby og det er denne menu vi i fællesskab er kommet frem til vi stabler på benene. Eller det vil sige, det er min fars ide med påskefrokosten, men da han ikke laver mad (overhovedet) tilbød jeg at stå for det. Men som planen blev lagt, bliver Ulla (fars veninde), som har mest erfaring, vist primusmotor på det meste. Min søster står for desserten – citronfromage, som er hendes yndlings dessert. Min far stemmer i, vi andre er lidt uforstående, med lader da ikke desserten gå forbi. Jeg foreslog at jeg kunne lave en citronfromage kage, eller lave det som en cheesecake, men da det ligesom er hedes højdepunk og mulighed for at lave (og spise) citronfromage, så er det den vi går med.

Jeg har tilgengæld eksperimenteret med en ny måde at lave hjemmelavet is på. Lige så nem, hvis ikke nemmere, end det klassiske frosne æggesnaps med fløde – som er den ultimative hjemmelavet is, hos min familie. Den “nye” is glæder jeg mig helt vildt til at familien skal smage til dessert. Jeg håber de er lige så vilde med den is som jeg, så deler jeg opskriften, men den skal lige forbi testpanelet først🤞🏼

Rigtig god påske.

Påske 2021

Påske Menu

Til påske frokosten tror jeg vi skal drikke og smage gode special øl, som alle hver især medbringer, danskvand, vand og vin i passende mængder og i flere farver 😉 Men ingen snaps!

Påskefrokost

Det kolde bord

Der er opskrifter via. links, tryk på det du gerne vil have opskriften på, så kommer du til den.

  • Hjemmerørt mayo

Det lune

Dessert

Citronfromage

Ellers kunne det have været:

Til kaffen Annes påske-chokolader

Aftensmad

Påske-kylling med ovn kartofler, bearnaise sauce og salaten her fra. Icerberg salat, rødløg, agurk, did og purløg – det er en god salat til kylling.

Salat til kylling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *